Vinoloog van de Wijnacademie®

Vinoloog van de Wijnacademie, al ruim 40 jaar een begrip in de wijn- en horecabranche en als enige titel van niveau erkend door de SWON, FHKN, VAKO, KVNW en de KSU. Een perfecte vakopleiding voor  wijnspecialisten of sommeliers uit de horeca.

De titel Vinoloog van De Wijnacademie is een geregistreerd merk en kent een reglement voor de gebruiker van deze titel.

Vinami Wijnimport

In 1996 opgericht door vinoloog Henk Hoogeweegen – importeert kwaliteitswijnen uit Europa – in het bijzonder uit Frankrijk, Spanje en Italië – onder haar lijfspreuk « Amitié Qualité Santé ».
Hoogeweegen kent, mede door ‘un tout petit peu’ Frans bloed en zijn voorliefde voor Frankrijk, de ‘wijnwegen’ in Frankrijk zeer goed en vindt steeds weer nieuwe pareltjes met een gunstige prijsstelling.
Dankzij zijn grote kennis van wijnland Spanje (de vrouw van Henk is Spaanse) haalt Vinami vele schitterende Spaanse wijnen naar Nederland. Sinds drie jaar maken ook Italië en Duitsland deel uit van het Vinami-wijnaanbod.
Vinami werkt met wijnmakers die met grote passie en kennis van zaken uitstekende wijnen maken. Achter elke fles zit een verhaal. Wij bieden lekkere wijnen in alle prijsklassen, variërend van prima huiswijnen tot de betere kwaliteitswijnen die er in Europa worden gemaakt en dat maakt onze webwinkel interessant.
Henk Hoogeweegen
Contact info:
Vinami Wijnimport (kantoor):  
Haringvliet 579, 3011 ZP Rotterdam
Vinami Wijnimport (loods en afhaal wijnen): 
Louise de Colignylaan 67, 3062 HD Rotterdam
TEL (MOB) : 06 21 65 20 27
EM : henk@vinami.nl
KVK : KvK nummer: 24268880
BTW-code: NL025504629B01
IBAN : NL59RABO0381940373
BIC : RABONL2U