Veilig betalen

Betaal methoden

Via Ideal

U betaalt via uw eigen bank, m.a.w. u rekent af binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt het?

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Fortis Bank of ING Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL. U plaatst uw bestelling in uw winkelmandje en kiest vervolgens iDEAL als betaalmethode. Na de keuze van uw bank, wordt u automatisch doorgestuurd naar uw vertrouwde internet betaalomgeving, waar uw betaling klaarstaat en u de ontbrekende gegevens invult.

Het bedrag wordt onmiddelijk van uw rekening afgeschreven en Vinami ontvangt een bevestiging dat uw bestelling betaald is. Vervolgens krijgt u een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

LET OP! Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om uw bestelling af te ronden!

Heeft u vragen over iDEAL of wilt u graag via iDEAL betalen, dan kunt u contact opnemen met uw eigen bank of ga naar www.ideal.nl

 

Via Visa/Mastercard

Hoe werkt het?

IPXL-IPNL:/home/FAQ-images/button_betalen_NL-nl.jpgOp de pagina waar u uw bestelling kunt afrekenen, kiest u het type creditcard waarmee u wenst te betalen. U voert uw creditcardgegevens in: uw kaartnummer, controlenummerde, geldigheidsdatum van uw kaart en uw naam. Via onze beveiligde SSL procedure en samen met Mollie en u creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte en veilige afhandeling van uw bestelling. Als uw creditcard wordt geaccepteerd, wordt uw bestelling doorgevoerd en krijgt u vervolgens een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

Misbruik met uw creditcard.

Indien u fraude met uw creditcard vermoedt, informeert u ons snel door een e-mail te sturen naar info@vinami.nl of telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Ook dient u in dit soort gevallen altijd melding te maken van fraude met uw pas aan uw creditcard organisatie.

Veiligheid

Wat en wie is Mollie?

mollie.com

Mollie is een beveiligd betaalsysteem dat uw financiële gegevens op een veilige manier verzamelt en ze door geeft aan de bankinstelling die de financiële transactie uitvoert. De veiligheid van onlinebetalingen is voor Mollie een voortdurende zorg. Als Payment Service Provider beschikt Mollie dan ook over alle nodige certificaten en goedkeuringen van de financiële instellingen/banken om gevoelige informatie te behandelen.

IPXL-IPNL:/home/FAQ-images/https_secure.jpgWat is SSL?

Het is vanzelfsprekend dat wij SSL gebruiken om alle gegevens (adressen, bestelgegevens, betaalgegevens, enz) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligt.

Hoe weet ik dat mijn informatie beveiligd is?

U kunt aan de hand van verscheidene factoren controleren of u zich wel degelijk in een beveiligde zone bevindt. Alle browsers met SSL-compatibiliteit tonen een symbool wanneer ze in beveiligde modus werken. Bovendien verandert in een beveiligde zone het begin van de URL van "http" in "https", wat betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt.. (http = HyperText Transport Protocol; https = HTTP met SSL.)