Veilig betalen:  bankoverschrijving via IDEAL

U betaalt via uw eigen bank, m.a.w. u rekent af binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt het?

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Fortis Bank of ING Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL.

Per bankoverschrijving: 

U betaalt via bankoverschrijving. Hier ziet u een kort overzicht van uw bestelling:


- Het totale bedrag van uw bestelling is €         (incl. btw)

- Wij accepteren de volgende valuta bij een betaling via een overboeking:  Euro

- Bankrekeninggegevens voor overboeking wordt weergegeven op de volgende pagina.

- Klik op "Ik bevestig mijn bestelling" om uw bestelling te bevestigen.

Zodra de door u bestelde wijn klaarstaat, ontvangt u van ons een email (henk@vinami.nl) met de definitieve factuur (PDF) en een verzoek tot betalen via de IDEAL betaallink die in de email staat. U selecteert uw bank in IDEAL en boekt het factuurbedrag over op ons rekeningnummer NL59 RABO 0381 9403 73 bij de Rabobank. Indien gewenst, kunt u het bedrag ook rechtstreeks op ons bankrekeningnummer overmaken.

Nadat we uw betaling ontvangen hebben, zullen wij uw bestelling meteen verzenden per Postnl. Het is ook mogelijk om uw bestelling te komen afhalen bij onze loods in Rotterdam (vermeld dat dan in een email naar henk@vinami.nl).

Heeft u vragen over iDEAL, dan kunt u contact opnemen met uw eigen bank of ga naar www.ideal.nl .

 


IPXL-IPNL:/home/FAQ-images/https_secure.jpgWat is SSL?

Het is vanzelfsprekend dat wij SSL gebruiken om alle gegevens (adressen, bestelgegevens, betaalgegevens, enz) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligt.

Hoe weet ik dat mijn informatie beveiligd is?

U kunt aan de hand van verscheidene factoren controleren of u zich wel degelijk in een beveiligde zone bevindt. Alle browsers met SSL-compatibiliteit tonen een symbool wanneer ze in beveiligde modus werken. Bovendien verandert in een beveiligde zone het begin van de URL van "http" in "https", wat betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt.. (http = HyperText Transport Protocol; https = HTTP met SSL.)