Merken Er zijn 37 merken

per pagina
Toont 13 - 24 van de 37 items
  • Domaine Gibault

    Pascal Gibault leidt het bedrijf samen met zijn echtgenote Daniëlle ne broer Bernard. De wijngaarden tellen 18 ha. en liggen langs de oevers van de Cher in het hart van de appellatie. De bodem bestaat uit zand voor de witte druiven. De wijnstokken zijn gemiddeld 20 jaar oud.

  • Domaine Jeannine Boutin

    Jeannine Boutin is de eigenaresse van de wijngaarden, zoon Stephane Vedeau de maker en verkoper van de wijnen. Hij maakt prachtige wijnen in de zuidelijke Rhône onder de naam La Ferme du Mont en in de noordelijke Rhône onder de naam van zijn moeder. Vedeau maakt ze in de stijl die typisch voor hem is: met prachtig fruit, nooit te dik, nooit te alcoholisch, met frisheid en daarom zeer doordrinkbaar. Hij weet de essentie van de syrah te raken in de noordelijke Rhône.

  • Domaine La Suffrene

    Cédric Gravier, een dynamische, leergierige en ‘handsome’ jongeman, maakt pas sinds 1996 onder eigen domeinnaam Bandol. Alles wordt echter wel gemaakt van oude stokken, omdat de familie al lange tijd druiven teelt voor andere producenten. Cédric heeft ook het wijnmaken in de vingers.

  • Domaine Larue

    De gebroeders Didier en Denis (en zijn zoon Bruno) Larue zitten in Gamay, een gehuchtje ten noordoosten van Saint Aubin. De wijngaarden liggen daarom ‘aan de goede kant’ van Saint Aubin, namelijk aan de kant van Chassagne en Puligny Montrachet. Het domaine produceert behalve veel Saint Aubin ook wijnen uit Chassagne en Puligny Montrachet, appellaties die meer tot de verbeelding spreken, omdat de beste witte wijnen van de wereld er worden gemaakt. 

  • Domaine Michel Rey

    Eve en Michel Rey runnen samen dit kleine domaine in het prachtig tussen de Roche de Vergisson en de Roche de Solutré gelegen dorpje Vergisson. Zij doen zelf al het werk in de kelder en de wijngaard en kennen dus iedere wijnstok. Michel is als wijnmaker buitengewoon leergierig en Eve is enorm perfectionistisch.

  • Domaine Philippe Nusswitz

    Philippe Nusswitz komt, zijn naam verraadt het al, uit de Elzas. Hij is van oorsprong sommelier. Hij heeft zich, samen met zijn vrouw Pascale en zijn kinderen, in 2002 in Durfort in de zuidoost hoek van de Cevennen gevestigd, in een oude ‘mas’ uit de 17e eeuw. Hij maakt wijn, Pascale runt de verhuur van kamers. Hij heeft als sommelier in de Elzas gewerkt bij Auberge de l'Ill van de familie Haeberlin, met drie Michelinsterren.

  • Geografico

  • Geyerhof

    Geyerhof ligt in Kremstal. Het grootste deel van Kremstal ligt aan de noordzijde van de Donau rond de stad Krems maar Geyerhof ligt aan de zuidzijde, onder het beroemde klooster Göttweig. Ilse Maier verbouwt hier 15 hectare wijngaarden op verschillende soorten ondergrond zoals löss, zand en grind. De wijngaarden profiteren van hun optimale ligging en de nabijheid van de rivier de Donau.

  • Herdade do Esporao

    In het hart van de Alentejo-regio, 180 km ten oosten van Lissabon in Reguengos de Monsaraz, ligt Herdade do Esporão. Een jong, hypermodern wijnhuis waar een jong team van wijnmakers (David Baverstock, Sandra Alves en Luis Patrão) gaat voor de allerhoogste kwaliteit wijnen. Hun lijnen 'Esporão' en 'Monte Velho' scoren keer op keer hoog in wereldwijde wijncompetities. Herdade do Esporão werd in 2011 gekozen tot wijnbedrijf van het jaar door Essência do Vinho, het gerenommeerde Portugees vakblad.Herdade do Esporao

  • Jordan

    Jordan is het enige estate in Stellenbosch dat wijngaarden bezit die in elke richting staan aangeplant. Niet verwonderlijk gezien de achtergrond van Gary Jordan als vermaard geoloog.

Toont 13 - 24 van de 37 items