H2020.050
Nieuw product
VINAMI wijnomschrijving:
Een ultieme eetchampagne. Lunchen met gravlax zalm en citroen, borrelen met hapjes van schelp- en schaaldieren (gamba’s, kreeft, coquilles), of dineren met gegratineerde oesters of kalfsvlees en knapperige groenten.
Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
Champagne JACQUART 'Mosaique' Brut. Champagne, Frankrijk.
VINAMI wijnomschrijving:
Een ultieme eetchampagne. Lunchen met gravlax zalm en citroen, borrelen met hapjes van schelp- en schaaldieren (gamba’s, kreeft, coquilles), of dineren met gegratineerde oesters of kalfsvlees en knapperige groenten.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Kleur | wit |
Land | Bordeaux |
Streek | Champagne |
Smaakprofiel | Wit mousserend droog |
Druif | Pinot Noir, Pinot Meunier |
Alcohol % | 12.5 |
serveer temperatuur | 06 - 08 |
op dronk van | 2023 |
op dronk tot | 2027 |
Gerecht | Gevogelte |
Inhoud | 0.75 |
Beoordeling Vinoloog Henk Hoogeweegen | 4 sterren |
Kamperfoelie, oranjebloesem en een kalksteenachtige mineraliteit. Dat zijn de eerste geuren die in deze smaakrijke champagne naar boven komen. Opgevolgd door brioche, hazelnoot, karamel, honing, meringue en amandelspijs. De wijn heeft een stevige structuur met een frisse spanning van citroen en pompelmoes. Gebalanceerd, geconcentreerd en met een frisse, hartige lengte.
Een ultieme eetchampagne. Lunchen met gravlax zalm en citroen, borrelen met hapjes van schelp- en schaaldieren (gamba’s, kreeft, coquilles), of dineren met gegratineerde oesters of kalfsvlees en knapperige groenten.
Past goed bij: schelp- en schaaldieren, zalm, kalfsvlees