H2021.008
Nieuw product
The World’s Best Olive Oils, 2016 - Gouden medaille
Een met uiterste zorg samengestelde Portugese olijfolie van klasse! Met een heldergroene tint. Complex van geur: intens fruitig, vers gemaaid gras, groen blad, citrus, groene bananenschil en verse kruiden. Harmonieus en met lengte en een klein bittertje. De pittigheid is in goed in balans met het gedroogde fruit dat je proeft.
Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
ESPORAO OLIVE OIL 'SELECCAO' (0,5 ltr). Portugal.
The World’s Best Olive Oils, 2016 - Gouden medaille
Een met uiterste zorg samengestelde Portugese olijfolie van klasse! Met een heldergroene tint. Complex van geur: intens fruitig, vers gemaaid gras, groen blad, citrus, groene bananenschil en verse kruiden. Harmonieus en met lengte en een klein bittertje. De pittigheid is in goed in balans met het gedroogde fruit dat je proeft.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Land | Portugal |
Streek | Alentejo |
Oogstjaar | 2020 |
Gerecht | Salades |
Inhoud | 0.50 |
Beoordeling Vinoloog Henk Hoogeweegen | 5 sterren |
Naast de productie van wijnen is Esporão ook gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige olijfolie. Hiervoor werd in 2016 en compleet nieuwe productie faciliteit geopend. Zowel in de wijngaard als in de olijfgaard werkt Esporão volledig volgens de regels van de biologische landbouw.
Deze kwaliteitsolijfolie komt het beste tot zijn recht bij gekookte groente, gazpacho, bij chocolade, maar zeker ook gewoon op een simpel geroosterd broodje.
Past goed bij: groene asperges, gegrilde courgette, aubergine, soep, toast
Korte omschrijving
Complexe olijfolie met pit
Overige informatie
Deze olijfolie is gemaakt van meerdere olijven die zeer zorgvuldig worden geselecteerd bij de oogst. Er worden olijven gebruikt met verschillende rijpheidniveaus. Dit resulteert in een olijfolie van de beste kwaliteit.
The World’s Best Olive Oils, 2016 - Gouden medaille